Saamelaiskäräjävaalit: Ään­ten­las­ken­ta on alkanut – en­sim­mäi­set epä­vi­ral­li­set tu­lok­set il­moi­te­taan tiis­taiaa­mu­na

Tietomurto: Satojen Lapin hy­vin­voin­tia­lueen asiak­kai­den tietoja on saat­ta­nut joutua vääriin käsiin – koskee in­kon­ti­nens­si- ja dia­be­tes­tuot­tei­den ko­tiin­kul­je­tus­pal­ve­lun asiak­kai­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Uk­ko-Pek­ka Mäkinen voit­ta­mas­sa EM-ho­peaa Kroa­tias­sa

Suomen skeet-pojat saivat upeasti joukkuehopeaa, kun haulikkolajien EM-jatkuivat Kroatiassa. Suomen joukkueessa ampuivat Ala-Hämeen Ampujia edustavat Lassi Kauppinen ja Eino Peltomäki sekä Ukko-Pekka Mäkinen (Tornionseudun Ampujat). Tämä oli Suomen ensimmäinen mitali Osijekin EM-kilpailuissa.

Joukkuekilpailun karsinnassa ammuttiin 225 kiekkoa eli jokainen ampumaurheilija ampui 75 kiekkoa. Suomalaiset ampuivat karsinnassa tasaisesti, sillä Mäkisen tulos oli 72 (25+24+23), Peltomäen 71 (22+24+25) ja Kauppisen myös 71 (22+25+24).

Suomen tulos oli karsinnan toiseksi paras (214). Se merkitsi sitä, että Suomi eteni joukkuekilpailun kultamitaliotteluun, jonne pääsi karsinnan kaksi parasta. Italia oli ykkönen (216).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.