Tuukka Rask torjui taas Ca­ro­li­nan kumoon, Boston Bruin­sin suo­ma­lais­maa­li­vah­ti huip­pu­is­kus­sa tär­keään aikaan: ”En anna minkään asian häiritä minua

Tuukka Rask on jääkiekkomaalivahti, joka pystyy kylmän rauhallisesti huippusuorituksiin tärkeille hetkillä. Tällä kertaa Raskin suuruuden on saanut kokea Carolina Hurricanes, jota Rask on kampeamassa kohti kesälomaa NHL:n pudotuspeleissä. Boston Bruins nousi Raskin huippupelin ansioista jo 3-0 johtoon otteluvoitoissa Itäisen konferenssin finaalisarjassa. Boston voitti kolmannen pelin 1-2 vieraskaukalossa Raskin torjuessa 35 kertaa Bostonin maalinsuulla. Boston on enää voiton päässä loppuotteluista ja suurin syy siihen on huppuvireinen suomalaismaalivahti.

– Kyse on ajoituksesta, kärsivällisyydestä ja myös kokemus auttaa. Yritän vain olla henkisesti valmiina ja terävänä ilta toisensa jälkeen, enkä anna minkään asian häiritä minua. Haluan olla maalilla rauhallinen ja pelata sillä tavalla, että näytän siellä isolta. Pitää vain pysyä keskittyneenä ja antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa, Tuukka Rask sanoi NHL:n nettisivuilla.