Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Tuo­tan­to­kau­si pitenee ja työ­voi­man tarve li­sään­tyy – Lynxien vien­nis­tä Poh­jois-Ame­rik­kaan odo­te­taan isoa kas­vu­mah­dol­li­suut­ta Ro­va­nie­men kelk­ka­teh­taal­le

Rovaniemellä valmistettujen Lynx-moottorikelkkojen myynti laajenee maailman suurimmille kelkkamarkkinoille Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Se tietää Rovaniemen tehtaalle lisää töitä ja kasvupotentiaalia.

Rovaniemen moottorikelkkatehdas eli BRP Finland Oy tiedotti keskiviikkoiltana, että Rovaniemellä valmistettuja Lynx-moottorikelkkoja aletaan myydä ja markkinoida Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Paikallisjohtaja Valto Ristimellan mukaan kyse on isosta ja merkittävästä uutisesta alalla.

– Olemme todella ylpeitä ja innoissamme tästä asiasta. Tavoitteena on luoda Pohjois-Amerikkaan uusi, pohjoismaista ajotyyliä edustava kulttuuri.

Ristimellan mukaan Euroopassa ja Venäjällä puhutaan noin 40 000 laitteen vuotuisesta moottorikelkkamarkkinasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.