Mainos

Tun­net­ko tämän syksyn ja talven tren­dit?

Sampokeskus Fashion & Beauty Weekillä nähdään uusia julkistuksia, tarjouksia sekä tutustutaan kauden trendeihin Hillan ja Mikon johdolla. Tiedätkö sinä mitä tarkoittaa ultratrendikäs ”shacket”, miten vaatteita kerrostetaan tai mikä on Sodankylän miesten suosituin farkkumalli?

Sampokeskuksen Tredonnessa on nykyisin tarjolla myös vaihtuva miesten mallisto.
Sampokeskuksen Tredonnessa on nykyisin tarjolla myös vaihtuva miesten mallisto.

Syksyn ja tulevan talven trendeissä korostuvat käytännöllisyys, yhdisteltävyys, mukavat materiaalit sekä murretut sävyt. Poolopaita on pop – niin neuleena kuin ohuempana versiona. Jalkoihin vedetään kunnon maiharit. Villakangastakki on viisas valinta Lapin keleihin.

Tämän kauden trendeistä useampi Sampokeskuksen liike nostaa nimensä mukaan paidan ja takin välimaastoon sijoittuvan ”shacketin”, jota kutsutaan myös nimillä paitatakki sekä overshirt. Shacket on oiva välikauden vaate. Voit pukea sen yhtä hyvin t-paidan kuin neuleen tai swetarin päälle. Kelien kylmetessä voit jättää shacketin ulkotakin alle.

Laadukkaat vaatteet kiinnostavat nuoriakin

Kerroksia saa yhdistellä rohkeasti ja reilusti, Marimekolta kerrotaan. Hyvät, hengittävät materiaalit takaavat sen, että asu tuntuu miellyttävältä päällä. Marimekko on brändinä noussut suureen suosioon myös nuorten parissa. Ikoninen Unikko säväyttää yli sukupolvien.

Marimekon naapurissa sijaitsevassa Tredonnessa luotetaan niin ikään laadukkaisiin materiaaleihin. Liikettä pyörittävät kolme leidiä hankkivat valikoiman suoraan Milanon ja New Yorkin kaltaisista muotikaupungeista. Uutuutena Tredonnesta saa tästä syksystä alkaen myös miesten vaatteita.

– Todella tervetullut lisä Rovaniemen tarjontaan, toteaa villakangastakkia, pooloa ja maihareita Tredonnessa sovittava Mikko Hokkanen. Tyylikäs asukokonaisuus tuntuu saavan koko mieheen uutta ryhtiä ja ilmettä.

Marimekko kannustaa käyttämään rohkeasti kerroksia pukeutumisessa.
Marimekko kannustaa käyttämään rohkeasti kerroksia pukeutumisessa.

Mikä on Sodankylän suosituin farkkumalli?

Jack & Jonesissa maiharit ja poolopaita yhdistetään istuviin farkkuihin. Myyjä Nina Laukkanen kertoo heidän hyllystään löytyvän slim-farkun olevan Suomen suosituin. Sen stretch-denim tuntuu mukavalta päällä ja antaa liikkuvuutta. Farkkujen istuvuudessa, materiaaleissa ja väreissä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Sodankylästä kotoisin oleva Mikko tiedustelee puolivitsillä pyssykylän suosituinta farkkua. Nina vastaa väljemmän mallin olevan suosiossa siellä päin. ”Mahtuu pitkät alushousut paremmin.”

Vero Modassa kevyt villakangastakki saa kaverikseen runsaan neuleen sekä keinonahkaiset shortsit. Sekä aito nahka että pu-nahka ovat taas trendikkäitä. Tämä näkyy kenkien ja yläosien lisäksi myös alaosissa.

Kauden värit sopivat suomalaiseen makuun – harmaata, beigeä, oranssia, ruskean eri sävyjä ja vihreää. Näihin murrettuihin sävyihin voi yhdistää kirkkaampia sävyjä, kuten Marimekolla sinistä tai pinkkiä.

Modan merkkivalikoimasta löytyy sopivia vaatteita myös vaativille asiakkaille.
Modan merkkivalikoimasta löytyy sopivia vaatteita myös vaativille asiakkaille.

Anna asiantuntijan auttaa asun rakentamisessa

Modan laaja valikoima kattaa kymmeniä tunnettuja brändejä streetwearista aina juhlapukeutumiseen. Laatutietoinen kuluttaja löytää Calvin Kleinin, Gantin, Tommy Hilfigerin, Makian, Samsøe & Samsøen ja Superdryn lisäksi Modasta esimerkiksi Canada Goosen ja Parajumpersin talvitakit.

Materiaaleissa villaa ja nahkaa voi yhdistää esimerkiksi ilmavaan silkkiin. Myös Modassa suositellaan nyt jalkaan jämäkkää maiharia tai buutsia.

Erilaiset vartalotyypit hyötyvät eri ratkaisuista. Siksi kannattaa hyödyntää pukeutumisen asiantuntijaa ja kokeilla rohkeasti suositeltuja tyylejä. Pukeutuminen vaikuttaa omaan mielialaan yllättävän paljon. Jokaisella on mahdollisuus näyttää hyvältä. Mikset pyytäisi asiantuntijaa ehdottamaan sinulle sopivaa asua kauden tuotteiden joukosta?

Sampokeskuksessa on 5.–11.10. menossa Fashion & Beauty Week -teemaviikko, joka tuo tarjouksia ja trendejä koskevaa sisältöä Rovaniemen sydämeen.

Syksyn ja talven 12 trendiä jotka pitää tietää

Sampokeskus

Sisäänkäynnit:

ARK 8–21

LA 9–19

SU 11–18

Pysäköinti lämpimässä hallissa 1 tunti ilmaiseksi, seuraavat 1€ / tunti.

Katso Sampokeskuksen liikkeiden Fashion & Beauty Week tarjoukset tästä: https://sampokeskus.fi/sampokeskus-fashion-beauty-week-5-11-10/