Mainos

TULLAAN TU­TUIK­SI: Seu­ra­kun­ta­pas­to­ri Jane Fa­ger­ström

-

"Tule kanssani, Herra Jeesus, tule, siunaa päivän työ.” Näin lauletaan virressä 548, jota veisattiin pappisvihkimyksessäni Oulussa. Henkilökohtaisesti virren sanoma on varsin osuva. Olen ollut erittäin työorientoitunut nuoresta asti. Nyt olen unelmatyössäni kirkon palveluksessa synnyinseudullani. Suurella sydämellä olen ottanut vastaan kaiken kohtaamani ja olen täällä teitä varten. 

Minut voi kohdata erilaisissa toimituksissa, hartauksissa, kouluilla, leireillä, tapahtumissa, diakoniatyön merkeissä ja tietysti kirkoissa. 

Nuoruuteni Tornion merkittävät palaset rakennettiin Pelastusarmeijan päiväkodissa, Tornion Pyryssä ja Putaan lukiossa. Sitten lähdin metallityöntekijäksi Tammisaareen ja tein kaupallisia opintoja Valkeakoskella, jolloin aloitin myös pitkän työurani RAY:n palveluksessa. Se vei minut Tampereen ja Turun kautta pääkaupunkiseudulle. Olen saanut kiittää kasinomaailmaa kasvustani kohtaamisten ammattilaisena. Paluu juurilleni Ruotsin kirkon kautta on Jumalan tapa kertoa hänen ihmeellisistä teistään. Virren 548 sanoin: ”Tule askele askeleelta minun kanssani kulkemaan. Sua ilman en saata olla, pysy luonani ainiaan.”

Seurakuntapastori Jane Fagerström