Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

"Tu­lem­me olemaan är­syt­tä­vä joukkue vas­tus­ta­jal­le" – Arctic Volley Ro­va­nie­mi lataa isosti kau­teen, ta­voit­tee­na mi­ta­li­pe­lit

Arctic Volley Rovaniemi lähtee naisten mestaruusliigaan jos ei torvet soiden niin ainakin tavoitteella, että kauden päätyttyä sijoitus on jotakin muuta kuin edelliskauden 10:s.

Joukkueeseen on satsattu hieman sanojasta riippuen 250000-280000 euroa. Se on jo kova hintalappu naisten liigassa.

– Alkuperäinen ajatus oli, että investoidaan enemmän ja parannetaan urheilumenestystä. Tavoite on yltää mitaliepeleihin. Pidän sitä realistisena tavoitteena, sanoo Jukka Mäkihannu.

Joukkue on käytännössä uusi valmennusta myöten.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.