Mainos

Tou­ko­kuus­sa ke­hi­te­tään työ­hy­vin­voin­tia seik­kail­len

Rovaniemellä järjestetään toukokuussa Adventure Race -seikkailukilpailu Ounasvaaran kauniissa maisemissa. Tämän leikkimielisen kisan taustalla on tärkeä tavoite - työhyvinvoinnin edistäminen.

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä Adventure Race -seikkailussa on valittavana kaksi eritasoista sarjaa, seikkailusarja ja kovempi kisasarja. Leikkimielisessä seikkailusarjassa edetään karnevaalihengessä, hymy huulilla ja rennolla fiiliksellä. Kovemmassa kisasarjassa hiki virtaa ja rapa lentää. Rata on myös hiukan pidempi. Radan varrella on suoritettavana erilaisia toimintarasteja, jotka ovat yllättäviä, hauskoja ja opettavaisia. Rastit korostavat tiimityötä, ongelmanratkaisua, luottamusta ja vuorovaikutustaitoja. Kisan voittaa nopeimmin hyväksytysti suorittanut joukkue, molemmissa sarjoissa.

Adventure Race -kisaa on markkinoitu myös “salatreenaaja”-teemalla, jossa etsitään mitä eriskummallisimpia tapoja treenata salaa, ilman että työkaverit osaavat epäillä yhtään mitään. Adventure Race Rovaniemi -tiimi palkitsi vastikään salatreenaaja Pekka Leppälän, joka on tehnyt useita salatreenaussuorituksia.

– Treenaaminen tällä tavoin huumorin varjolla antaa lisää pontta kunnon parantamiseen, kertoo Pekka.

Myös Pekan oppilaat ovat olleet innoissaan opettajansa salatreenaamisesta.

– Työhyvinvoinnin kehittäminen on tärkeää kaikille, siihen kuuluvat sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi. Adventure Race Rovaniemi tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden parantaa työyhteisön tiimiytymistä, vuorovaikutustaitoja ja oppia uusia asioita työkaverista, sanoo kisajohtaja Johanna Niemelä.

Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen seikkailuun yhdessä polttariporukan tai kaveriporukan kanssa.

Vaikka kisaa markkinoidaan erityisesti työporukoille, niin se on silti avoin kaikille yli 18-vuotiaille kokoon ja kuntoon katsomatta. Tapahtumaan odotetaankin yli 1000 seikkailijaa ympäri Lappia.

Adventure Race Rovaniemi järjestetään 20.5.2017 klo 10 – 18 Ounasvaaralla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

www.adventurerace.fi

Valmisteluita voit myös seurata Facebookissa