Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tu­so­pe­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Vie­re­män on­nen­nu­me­ro kol­mo­nen

Ravi-Euroopan huomio on viikonloppuna tiukasti Solvallan Elitloppetissa, mutta myös kotimaan kaviourilla on tarjolla tasokasta hevosurheilua. Toto75-kisat käydään ”mualiman parraalla kesäradalla” Vieremällä.

Vihjerivi nojaa kolmen kolmosen varaan. Ensimmäisenä näistä on tulessa Ivan B.R. Norjan ikäluokkalähdöissä menestystä saavuttanut ori on avannut uudessa kotimaassaan erinomaisesti, ja vaikka lähtö rahallisesti ylisarja onkin, oriiseen löytyy luottoa. Ivan B.R. on monipuolinen kilpailija, joka kykenee ykköseksi vaativammankin juoksunkulun jälkeen.

Toinen kova numero kolmonen on Lake’s Action, joka ladannee keulaan. 2 600 metrin matkasta ei ole haittaa, ja siviilityönään matemaattisia aineita opettavan Ville Hakalan jalokivi on vaikeasti kammettavissa voiton syrjästä.

Kolmostroikan täydentää Callela Lincoln, joka on esiintynyt tällä kaudella häikäisevästi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.