Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Suurta ra­vi­juh­laa la­keuk­sil­la

Lauantaina on edessä Suomen kansainvälisen ravikauden avaus, Seinäjoki Race. Alessandro Gocciadoron keltaiseen rykmenttiin kuuluva Bengurion Jet on muille paha päihitettävä, jos orin biorytmit ovat reilassa. Aina näin ei ole, ja sen vuoksi suosikki suojataan ruotsalaistykki Mister Herculeksella.

Neljävuotiaana ME-vauhtia kiitänyt Bengurion Jet käynnisti kevätkautensa lupaavasti. Ori eteni Färjestadissa keulaan. Pian päälle hyökkäsi San Moteur, ja Gocciadoro laski prässääjän suojattinsa edelle. Bengurion Jet ei saanut lopussa mahdollisuutta Elitloppetin kuumimpiin nimiin kuuluvan San Moteurin haastamiseen, kun kiritilat olivat kiinni liian pitkään.

Mister Hercules lensi kauden avauskisassaan viidennestä ulkoa päätöspuolikkaan hienosti 08,3-kyydillä. Kotimaan kovin toivo Seinäjoki Racessa on talven ja kevään huipputasolla operoinut jokapaikanhöylä Hierro Boko.

Kultadivisioonafinaalissa paahtaa tuore Suomen Cupin sankari Morison.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi