Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Ki­hel­möi­vä Suur­mes­ta­ruus hui­pen­nuk­se­na

Lauantaina alkaa yksi ravivuoden kohokohdista, St Michel -viikonloppu. Ensimmäisen kisapäivän helmi on Suurmestaruusajo.

Rata-arvonta pisti pakkaa sekaisin, sillä Suur-Hollola-ajon sankari Parvelan Retu paiskattiin kasille. Kilpailuennätyksen haltija Evartti starttaa taistelupariaan radan verran sisempää. Viimevuotinen mestari H.V. Tuuri pääsee lataamaan matkaan numerolla yksi. Lapulle laitetaan mukaan koko kolmikko.

Rivin ankkureina toimivat Kiikku’s Trooper ja Lumettaja. Ensin mainittu on saanut vakavimpia vastustajiaan paremman lähtöpaikan. Hannu Torvinen koettanee hyödyntää tämän karauttamalla keulapaikalle. Tuoreimmassa kisassaan Kiikku’s Trooper kamppaili esimerkillisesti kakkoseksi johtavan viereltä.

Lumettaja tekee ripeää nousua sarjoissaan. Ori kuuluu samaan ikäluokkaan Parvelan Retun ja Stallonen kanssa. Suuret voitot väistivät varsalähdöissä, mutta kovat koitokset tekivät Lumettajasta taistelijan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.