Pääkirjoitus: Vihreän siir­ty­män jät­ti-in­ves­toin­tien hank­ki­mi­nen Me­ri-Lap­piin edel­lyt­tää alueen kuntien yh­teis­työ­tä – sen aloit­ta­mis­ta ei voi enää lykätä tuon­nem­mak­si

Kolumni: Rkp:n on va­lit­ta­va arvojen ja edun­val­von­nan välillä ja jäl­kim­mäi­nen on vah­voil­la

Merikotka: Me­ri­kot­ka sil­pou­tui tuu­li­voi­ma­laan Kemin Ajok­ses­sa – tut­ki­ja: tällä het­kel­lä tie­dos­sa­ni on yh­teen­sä 48 ta­paus­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: Ja voit­ta­ja on Mandela Zon

Vieremän Toto75-rivi ratkaistaan Tukholmassa järjestettävän mammuttimaisen ravitapahtuman Elitloppetin vuoksi vasta illalla. Vihjeen vartijat ovat Hissun Feeniks ja Mandela Zon.

Ensin mainittu on kisannut kahdesti pitkän paussinsa jälkeen. Molemmilla kerroilla otteet ovat olleet rautaisia. Vermossa edelle jäi voittokone Vonkari. Nyt ei viivalla moisia monstereita ole, ja Hissun Feeniks vaikuttaa pitävältä varmalta.

Mandela Zon on niin ikään todennäköinen voittaja. Reima Kuislan ylpeys on valtakuntamme alkukauden eniten täysosumia saalistanut ravuri. Vuoden yhdestoista ykkönen tullee lauantaina Vieremältä koko matkan johdon jälkeen.

Neljännen kohteen taistelupari on Alice E.–Velvet Gold. Kuudennessa kohteessa on Rallston selvä suosikki, mutta ensimmäistä kertaa urallaan ilman kenkiä kisaava Ilos Sansibar heittää tuiman haasteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.