Sotaharjoitus: Yksi Eu­roo­pan suu­rim­mis­ta il­ma­so­ta­har­joi­tuk­sis­ta näkyy ja kuuluu Lapin tai­vaal­la

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

Hallitusneuvottelut: Vääntö so­tes­ta, leik­kauk­sis­ta ja työl­li­syy­des­tä jatkuu Orpon mukaan ilman syviä haavoja

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Toto75-vih­je: EL Indeed on tam­ma­täh­ti

Kavioliiga-karuselli karauttaa lauantaina Vermoon. Päivän päätapaus on tammojen upea Espoon Palkinto. Derby-ykkönen ja Suur-Hollola-kakkonen Magical Princess ponnistaa kauden avaukseensa takarivistä ja lomailevaa Pekka Korpea tuuraava Antti Teivainen kärryillään. Niin ikään paussilta palaava viimekeväinen Seinäjoki Race -sankaritar Willow Pride on paiskattu kasipaikalle.

Kun vakavimmilla kilpasiskoilla on alla huilia ja lähtöpaikat painavat niiden kurssia alaspäin, EL Indeed luotetaan vihjesysteemin ankkuriksi. Elina Laakkosen luotsattava on esiintynyt koko talven kiitettävällä tasolla. Teivon finaalissa tuli takkiin Endless Storylta, mutta EL Indeed teki silloinkin voitavansa vaikeista asemista. Nyt Hannu Torvinen ladannee ajokillaan keulaan.

KevätCupien finaalit ovat tasaisia taistoja. Kuuselan Wiltteri ja Suomessa tappioton Fellaini Zet koettavat pitää ykköspaikoiltaan valtikan kavioissaan alusta loppuun. Hopeadivisioona on tasoltaan timanttinen. Varmaksi luotetaan sisukas Credit to Love.

Vihjerivi:

1.lähtö:

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.