Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Vuoden vaikein ra­vi­ri­vi

Pelillinen vaikeusaste kohoaa Vermon keskiviikkoisella Toto65-kierroksella korkeuksiin. Varmat ovat kortilla, ja rivin oikein osanneille on odotettavissa roteva potti.

Vihjesysteemiä kannattelevat Lara Luca ja Wuuga. Molemmilla on oivallinen mahdollisuus edetä keulapaikalle tapahtumia kontrolloimaan.

Sähäkkä Lara Luca on kisannut kivenkovissa ikäluokkansa tammalähdöissä. Nyt vastus on selvästi sopivampi, ja vuodesta 1967 asti kultakannassa pysyneen Risto Airaksisen suojatilla on kauden avausvoitto ulottuvilla. Varmistajat huomioivat oululaisten Matti ja Pirjo Kärkkäisen omistaman BWT Devilin, joka oli tauolta sijoitustaan skarpimpi. Sisäradan lähtöpaikaltaan BWT Devil saa hunajaisen reissun.

Wuuga väänsi viimeksi johtavan kupeelta kunniakkaasti kakkoseksi. Varma-Konsti on raju vastustaja, mutta sen kohdalla epäonnistumisriskiä nostavat laukka-alttius ja tauko.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.