Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Ver­mos­sa varmoja moneen makuun

Vermon keskiviikkoinen Toto65-kierros vaikuttaa selväpiirteiseltä. Viiteen kohteeseen löytyy selvä suosikki, ja jäljelle jäävässä koitoksessa on kaksikko Ciiran Tähti–Hetviina vahvoilla.

Varmoiksi seuloutuvat avauksen Bolt Kronos ja viidennen kohteen Mr Stahl. Ensin mainittu on rautaisessa iskussa. Jättikimppa Team Vermon omistama ori kiersi viimeksi kolmannen radan kautta johtavan kupeelle ja kamppaili tämänkertaista kovemmassa sakissa urhoollisesti kakkoseksi. Bolt Kronos on jokapaikanhöylä, joka saattaa päästä nyt sovinnolla keulaan.

Mr Stahl oli loistava Suur-Hollolan Nelivuotispokaalissa. Ori hävisi vain ikäluokan toiselle tähdelle Shackhills Twisterille, ja Mr Stahlin tehtailema täyden matkan tulos 12,3 on kanuunaluokkaa. Keskiviikkona vastus on aivan eri maata, ja jos Ville Mäkelän suojatti väistää laukan, voitto on haarukassa.

Rivin muut varmakandidaatit ovat vahvavireinen Viesmanni, passelin porukan kohtaava Bluehill’s Sparkle ja viimeksi SE-vauhtia viuhtonut Over My Shoulder.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.