Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Varmaa ei vaih­de­ta

Vermon hattutemppua hakeva tarmokas Ukkoherra jatkaa vihjerivin lukkona. Ori kohtaa sopivan seuran, ja kuten viime aikoina on nähty, autolähdössä laukanvaara ei ole huomattava.

Rivin toinen varma on lahjakas nelivuotias Otto Erich. Ruuna runnoi Mikkelissä johtavan viereltä voittoon täyden matkan huipputuloksella 13,9. Jani Oinonen ja Veli-Pekka Toivanen tekevät tiivistä ja menestyksekästä yhteistyötä.

Avauskohteessa erottuu edukseen kolmikko Fake Super Fast – Hosianna Sisu – Jezzet Savoy, mutta kun kyseessä ovat kokemattomat tammat, rastitetaan mukaan kolme muutakin hevosta.

Viides lähtö on tukossa kaksikolla Werner Ors – Mark More. Päätöksen selvä suosikki on elämänsä kuntoon äitynyt Keisari Suuri.

Vihjerivi:

1.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.