Kolumni: Las­ten­hoi­ta­jan hymy ei hyydy edes palk­ka­kuo­pas­sa

Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on al­ka­nut: Kasperi Tyni nosti Mat­ka­kos­kel­ta yli 16-ki­loi­sen von­ka­leen – lähetä kuva omasta lo­hi­saa­liis­ta­si

Marjastus: Kesäkuu alkoi, mutta hal­la­kart­ta hohkaa si­ni­se­nä – Miten käy mus­tik­ka- ja hil­la­sa­don?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Skyfall Shine loistaa Iso­ken­gäs­sä

Vermon Toto65-keskiviikko päättyy korkealta ja kovaa Isokenkään. Myönteisissä merkeissä paussilta palannut Skyfall Shine on vihjerivin ankkuri. Valtakunnan ykkösohjastaja Santtu Raitalan kyytiinsä saavalla salamannopealla ruunalla on oivallinen sauma päästä etenemään keulaan, kun muilla eturivin rivakoilla kiihdyttäjillä tuskin aletaan vastata varmalle.

Tammatähdessä tykittää takamatkalta paalun Perchpondin perään Koivusten tallin kipakka amerikkalainen Goodygoodytwoshoes. Perchpond selvitti tuoreimmassa kisassaan volttikiemurat kunnialla, mutta silti laukkariskillä voi edelleen spekuloida. Kolmantena kuitille kohoaa väkevää virettä esittänyt True Devotion.

Rivi käynnistyy toisilleen tutun taisteluparin Rannan Pomo – Villieläin kohtaamisella. Toisessa kohteessa mennään montéa, ja Alien Scout on selvä suosikki. Kolmoskohteen johtotähti ja mahdollinen ideavarma on lahjakas kolmevuotias Quite Vanity. Neljännessä lähdössä Citadella Evo on hankala pysäytettävä, jos tulinen tamma ravaa.

Vihjerivi:

1.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.