Jälkipuinti: Ranua ei saanut pandoja mat­kai­lun ve­to­nau­loik­si, mikä oli lopulta onni

Kolumni: Ruot­sa­lais­nei­ti auttoi ym­mär­tä­mään pa­rem­min ko­ti­kau­pun­kia­ni Ro­va­nie­meä

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Sa­la­ma­ky­pä­rät skarp­pei­na Ver­mos­sa

Toto65-keskiviikko palaa maakuntamatkaltaan Vermoon. Toto65-pelin päätöksessä kohtaavat kovan kaliiberin lämminveriset Way to Gon, Sahara Sandstormin, Arctic Loverin, Com Miltonin, Quite a Loverin ja Hierro Bokon johdolla. Lähtö on pelimielessä haastava, ja mukaan rastitetaan koko edellä mainittu kuusikko.

Illan kilvanajoja ryydittää kaksi nuorten ohjastajien Salamakypärät -kilpasarjan osalähtöä. Pistetaulukon kärjessä on Tino Paldan ennen Jere Hurmetta ja Patri Filatoffia.

Viherivin varmoiksi valitaan Hurmeen kannustama Chase ja Filatoffin kipparoima BWT Ellospank. Molemmilla on oivalliset saumat päästä keulapaikalle kontrolloimaan tapahtumia. Samaan aikaan vakavimmat vastustajat joutuvat haalarihommiin.

Varmapotentiaalia löytyy kolmen kierroksen voimainponnistukseen osallistuvasta Kiikku’s Trooperistakin. Jos ruunaa suojaa ja budjetti antaa periksi, lapulle kannattaa laittaa yllätysvalmiit Salty Dog ja Starry, jotka pullahtavat budjettisyistä vihjeraamin ulkopuolelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.