Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Ralls­to­niin on helppo luottaa

Vermossa ravattiin viime viikolla kolmesti, ja maamme päärata huilaa tämän viikon. Toto65-kisat käydään Joensuussa.

Kierros on pelillisesti mausteinen. Rivin itseoikeutettu ankkuri on päätöskohteen luotijuna Rallston. Jani Ruotsalaisen tallin lämminveritähti räväyttänee jälleen johtoon, eikä muilla ole tämän jälkeen konsteja ohittamiseen. Rallston on vienyt nimiinsä puolet uransa 46:stä startistaan, ja ori on vastannut nousseiden sarjojen vaatimuksiin mainiosti.

Vihjeen ideavarmana kokeillaan avauskohteen Thai Profitia. Lähdön kulminaatiopiste ajoittuu kiihdytykseen: mikäli Santtu Raitala ja Thai Profit pystyvät torjumaan ulkoa tulittavan Iikka Nurmosen suojatin Amazing Warriorin hyökkäyksen, voitto häämöttää.

Thai Profit esiintyi Suurmestaruusajon koitoksissa edukseen. Alkuerässä ruuna jäi johtavan taakse pakettiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.