Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Lu­met­ta­ja on kovassa ke­vät­lyön­nis­sä

Vermon Toto65-kierroksen tuki ja turva on toisen kohteen Lumettaja. Kykenevä ori on kilpaillut korkeatasoisissa ikäluokkalähdöissä. Niissä on usein ollut vastassa samaan vuosikertaan kuuluvat supertähdet Parvelan Retu ja Stallone. Vaativat varsakisat kehittivät Lumettajaa, ja Terho Rautiaisen suojatti tekee läpimurtoa huipulle seitsemänvuotiaana. Tältä keväältä plakkarissa on muun muassa Suomen Cupin kakkonen.

Keskiviikon tehtävä on kuin räätälöity Lumettajalle, ja paalupaikalta matkaan ponkaisevalle orille voi povata koko matkan kontrollia.

Viisivuotislähdössä nähdään tuima kaksinkamppailu, kun yhteen iskevät Magical Princess ja Manny Muscle. Viimeksi mainitun avaus Suomessa oli vuoden tauolta erinomainen, eikä Magical Princessiä uskalla jättää varmaksi.

Avauskohteen suuri suosikki on koko matkan kontrolliin tähyilevä Skyfall Shine. Sille rastitetaan kaveriksi konkari North Lexus, joka saattaa päästä Skyfall Shinen peesiin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi