Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Lu­met­ta­ja on kovassa ke­vät­lyön­nis­sä

Vermon Toto65-kierroksen tuki ja turva on toisen kohteen Lumettaja. Kykenevä ori on kilpaillut korkeatasoisissa ikäluokkalähdöissä. Niissä on usein ollut vastassa samaan vuosikertaan kuuluvat supertähdet Parvelan Retu ja Stallone. Vaativat varsakisat kehittivät Lumettajaa, ja Terho Rautiaisen suojatti tekee läpimurtoa huipulle seitsemänvuotiaana. Tältä keväältä plakkarissa on muun muassa Suomen Cupin kakkonen.

Keskiviikon tehtävä on kuin räätälöity Lumettajalle, ja paalupaikalta matkaan ponkaisevalle orille voi povata koko matkan kontrollia.

Viisivuotislähdössä nähdään tuima kaksinkamppailu, kun yhteen iskevät Magical Princess ja Manny Muscle. Viimeksi mainitun avaus Suomessa oli vuoden tauolta erinomainen, eikä Magical Princessiä uskalla jättää varmaksi.

Avauskohteen suuri suosikki on koko matkan kontrolliin tähyilevä Skyfall Shine.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.