Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Luja luotto Stop the Pres­siin

Vermon jackpotin vauhdittaman Toto65-pelin pankki on raviurheilun suurmiesten Tapio Perttusen ja Timo Nurmoksen tappioton lupaus Stop the Press.

Neljävuotiaan heikkous on yli-innokkuus. Ruuna on riuhtonut alku-uransa kisoissa matkalla railakkaalla tahdilla, vaikka ohjastaja olisi tyytynyt hillitympään tempoon. Revittely tulee aiheuttamaan Stop the Pressille jatkossa tappioitakin, mutta tuskin vielä keskiviikkona.

Vihjepyydyksen toinen syötti on Viisori. Mika Mäkelän salamannopea ruuna hallitsi tauoltapaluustarttiaan keulasta. Viisorin tie vie taas johtopaikalle.

Illan taistelupari on edellisen tallikaveri Rannan Pomo ja huippuvireinen Villieläin. Ensin mainittu on vienyt nimiinsä kaksi edellistä kohtaamista, mutta kuinka käy keskiviikkona, kun lähtöpaikka on jälkimmäisen puolella? Lisäksi haastajakaarti saa iskukykyisiä vahvistuksia Cupidosta ja Helmen Humusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.