Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Tilaajille

Toto65-vih­je: Kuuma kes­ki­viik­ko Ver­mos­sa

Kuun alku tietää sitä, että Vermossa on aika kuuman keskiviikon. Toto65-peliä kirittää liki 131 000 euron jackpot.

Illan päälähtö on Derbyn TammaChampion. Kymppitonnin ensipalkinnosta taistelevat ikäluokkalähdöissä menestystä niittäneet vihtiläiset Carla Combo ja Ava di Alessia. Ensin mainittu on eturivin lähtöpaikan ja oletetun keulajuoksun turvin ideavarma.

Lämminveristen Kuuma Cupin finaalissa käyvät kiivaaseen kahinaan vakuuttavat karsintaykköset American Cooper, Goolagong Zet, Mountain Wolverine, Williamsburg ja Whodouthinkuare sekä niiden iskukykyiset haastajat. Vauhtikestävyydellään pätevässä American Cooperissa on varma-ainestakin, mutta ruuna suojataan kiriherkällä Mountain Wolverinella.

Toto65-rivin avauksessa koettaa Kuuselan Wiltteri karkuun Corelta. Viimeksi mainittu on selvä rankingkärki, mutta myös haastaja rastitetaan peliin mukaan.

Kolmanteen kohteeseen karauttaa suursuosikkina kanuunakuntoinen Que Tal, mutta sekin saa seuralaisia rinnalleen, kun johtopaikalle pääsy ei ole selviö.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi