Jälkipuinti: Ranua ei saanut pandoja mat­kai­lun ve­to­nau­loik­si, mikä oli lopulta onni

Kolumni: Ruot­sa­lais­nei­ti auttoi ym­mär­tä­mään pa­rem­min ko­ti­kau­pun­kia­ni Ro­va­nie­meä

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Korven kol­me­vuo­tias kont­rol­loi Ver­mos­sa

Vermon Toto65-keskiviikon urheilullinen kohokohta on kylmäveristen tasokas keskipitkän matkan matsi. Aikansa pikkuprinssi Kinderi palasi viimeksi kultakantaan, ja nyt ori lähtee Vermon valloitukseen. Kinderi on haastajan roolissa, kun vastassa ovat vauhtikestävä Ukkoherra, kovaa nousua tekevä Lumettaja ja ikäluokkahuippu Elan.

Tuplaa voittosumma -lähdössä tykittää Pekka Korven kivenkovaan kolmevuotiskaartiin kuuluva Arctic Crown. Ori voi olla vaikka miten hyvä, sillä varsan rajat ovat vielä näkemättä. Syyskuun startissaan Arctic Crown pisti muut polvilleen, vaikka lahjakkuus johtavan kupeella joutuikin taivalta taittamaan.

Vihjeen toinen varma on huippuiskuun äitynyt Peak Lightning. Ruuna mitteli viime keskiviikkona keulasta kovan tempon raastamana sisukkaasti kakkoseksi. Päätössatasella askellaji murtui kuitenkin peitsiksi ja laukaksi, ja lopputuloksena oli hylkäys. Vastus on tällä kertaa varsin passeli, ja lähtökohdat puoltavat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.