Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Jaossa loput liput Ouluun

Vermossa kisataan keskiviikkona toinen Oulu Expressin lämminverikarsinta. Ensimmäinen finaalipuolisko selvisi maanantaina Äimärautiolla.

Blackbeard jahtaa vimmatusti uransa avausvoittoaan. Vastus on taas tiukka tammojen E3-kolmosen Halley Wanian johdolla. Vaikka Halley Wania on kasiradalla, salamannopea avaaja iskenee kohti keulapaikkaa.

Oululaisen Matti Viitalan osaomistama Cupido Combo raivannee tiensä loppukilpaan. Takarivistä karsintavoittoon yltäminen voi kuitenkin olla vaikea rasti.

Vermossa ovat karsinnat muutenkin teemana, kun TammaCupeihin seulotaan finalisteja.

Lisäksi ohjelmassa on Salamakypärä-turneen osakisa. Kilpasarjassa kakkosena olevalla Jere Hurmeella on käsissään valttikortti Goodygoodytwoshoes.

Vihjerivi:

1.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.