Pääkirjoitus: Liit­ty­mi­nen Poh­jois-Poh­jan­maa­han tuskin pe­las­tai­si Län­si-Poh­jan syn­ny­tyk­siä

Häiriö: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Hehkua Vermon Hel­sin­ki-ajos­sa

Vermon keskiviikon kirkas helmi on Helsinki-ajo. Global Withdrawl kantaa ennakkosuosikin paineet takarivistä huolimatta, mutta rasvattu salama saa vihjesysteemiin kaverikseen keulaan kurkottavan Skyfall Shinen. Tauolta tuleva Suur-Hollola-ajon ja St. Michelin ykkönen Run for Royalty pullahtaa lapulta pois.

Rivin tuki ja turva on edellisen tallikaveri, niin ikään paussilta palaava EL Kickoff. Ruunalla on kykyihin nähden vielä maltillisesti tiliä, ja raamikas menijä pääsee käynnistämään neljävuotiskautensa passeleista sarjoista.

Avauskohteen avainhevonen on marssia kohti suomenhevoshuippua tekevä Elan. Kun lähtökohdat ovat vaikeat, Mika Mäkelän menestystallin kirkkain tähti saa kupeelleen Rallin Muiston. Takarivistä taipaleelle lähtevän Elanin edestä starttaa verkkainen M.A. Piste, ja suosikin juoksupaikka löytynee näin peräporukoista.

Päätöskohde vaikuttaa kolmen kaupalta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi