Pääkirjoitus: Liit­ty­mi­nen Poh­jois-Poh­jan­maa­han tuskin pe­las­tai­si Län­si-Poh­jan syn­ny­tyk­siä

Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Tilaajille

Toto65-vih­je: Global Whitd­rawl ve­to­nau­la­na Ver­mos­sa

Vermon illan kohokohta on Isokenkä. Finlandia-ajoon tähtäävä tähti Global Withdrawl käynnistää sesonkinsa.

Pikakiitäjä joutuu totiseen testiin, kun sisäpuolelta linkoaa liikkeelle American Hero. Pekka Korpi ei välttämättä suosikkia kumartele, ja ylivauhdin vaara vaanii. Sitä vartoo Global Withdrawlin yllätysvalmis tallikaveri Jason’s Camden.

Sisusarjassa käydään titaanien taistoa. Kipinät sinkoillen iskevät yhteen Qepe Pointti, Cupido, Briljantti Buugi, Panthera, Issakan Valo, Rallin Muisto ja Virin Urho. Lapulle rastitetaan mukaan koko septetti.

Viime kaudella 17 kertaa maalilinjan ensimmäisenä leikannut ja vuoden voitokkaimman ravurin tittelin pokannut All Star Mint debytoi Tapio Perttusen treenistä Toto65-avauksessa. Varmaksi asti ei tolppatehtailijaa uskalla tauon vuoksi suosittaa. Top Class Kempissä on pelillistä ideaa.

Rivin varmat ovat Veijo Heiskasen ja Henna Halmeen väreistä vailla tappiota jatkava Barkov Evo ja keulapaikkaa haltuunsa kärkkyvä Xenia Comery.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi