Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Der­by-kar­sin­to­jen kes­ki­viik­ko

Vermossa on keskiviikkona edessä suuri suomalainen karsintailta. Neljävuotiaat kotimaiset lämminveriset jahtaavat paikkaa auringossa 3. syyskuuta ravattavaan Derby-finaaliin, jossa voittaja kuittaa mojovat 120 000 euroa.

Alkuerien tähtinä tuikkivat ja vihjerivin ankkureina toimivat ikäluokan kuumimmat nimet Dusktodawn Boogie ja Shackhills Twister. Molemmat ovat esittäneet loistavaa virettä, ja vastustajien kunnioitus lie sillä tolalla, että varmat saavat hääriä keulassa mielensä mukaan.

Toisen kohteen suosikki on Sahara Flames, mutta tammaan tulee suhtautua varauksella, sillä viimeksi kiri ei irronnut toivotulla tavalla.

Myös kolmannen karsinnan suosikki Magic Madonna on vaaran vyöhykkeellä. Tamma on ailahdellut kesän kisoissaan, ja vastus on tiukkaa tasoa. Haastajista Double Strike on yllätysvalmis.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.