Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Callex ka­raut­taa keulaan Ver­mos­sa

Vermon Toto65-vihjesysteemin varmat ladataan heti alkuun. Nuoruusvuosinaan SE-vauhtia viilettänyt Callex palasi viimeksi vakuuttavasti parrasvaloihin. Salamannopea ori johti tasokasta taistoa alusta loppuun, ja valmentaja-ohjastaja Terho Rautiaisella on haussa jälleen sama taktiikka. Juostava matka on nyt puoli kierrosta viimekertaista lyhyempi, mistä on Callexille vain etua.

Toinen tukihirsi Where Is My Mind epäonnistui Derby-karsinnassa raskaasti, mutta ruuna antoi tätä ennen oivalliset näytteet osaamisestaan. Vastus on passeli keskiviikkona, ja Where Is My Mindille on helppo povata koko matkan kontrollia.

Lämminveristen päämatsi on Nelivuotistähti, jossa vääntävät Kriterium-voittaja Planbee ja Derby-nelonen BWT Gazeau sekä Magazine Match, Mr Stahl, Bee Combo, Salam Aleikum ja Time Match. Tasaisessa lähdössä lapulle laitetaan kaikki edellä mainitut.

Päätöskohteessa kisaa kiinnostavia nousevia nimiä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi