Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toto65-vih­je: Bolt Kronos paahtaa ko­ti­ra­dal­laan

Vermon Toto65-rivi tarjoaa visaisen pelipähkinän. Varmat ovat kortilla, ja kokemattomien suomenhevosten Tuplaa voittosumma -mittelöt nostavat vaikeusastetta.

Rivin ankkuri on viidennen kohteen Bolt Kronos, mutta siihenkin liittyy kuukauden huilin ja sisäradan lähtöpaikan vuoksi epävarmuustekijöitä. Jos Bolt Kronos saa torjuttua kupeeltaan kiukkuisesti kiihdyttävien Global Venturen ja Delightful Momentin hyökkäykset, voitto häämöttää.

Bolt Kronoksen omistaa Vermon oma jättikimppa, johon kuuluu satoja henkilöitä.

Päätöskohteessa komentaa kaksinkertainen ja hallitseva ravikuningatar Suven Sametti. Tapio Perttusen suojatti oli palautunut Forssan seppeletaistosta loistavasti. Tamma rankaisi Killerillä hurjastelemaan sortuneita kilpasiskojaan toisesta ulkoa alkaneella jämäkällä kirillään. N.P. Liitotähti joutui keulassa rankan paineen alle, ja Ari Moilasen ajokki kesti prässin urhoollisesti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.