kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Toto65-vih­je: All Star Mint vuolee kultaa

Vermon keskiviikkoisen Toto65-kierroksen kärkeen karautetaan mielenkiintoinen lämminveristen ykkössarja. Siinä palaavat pausseiltaan huippunimet Deangelo ja Manny Muscle. Viimeksi mainittu on suosikki, ja riskejä kaihtamattomat voivat kokeilla Juho Ihamuotilan menestystallin jäsentä soolomerkkinäkin.

Kakkossarjassa hakee All Star Mint jo kauden neljännettätoista ykkössijaansa ja samalla kiinnitystä valtakunnan vuoden voitokkaimman ravurin titteliin. Jarmo Kuuselan jalokivi on vihjeen ensimmäinen ankkuri.

Toinen on päätöskohteen sisupussi BWT Falcon. Ruuna venyi kivenkovassa St. Legerissä upeasti neljänneksi. Nyt vastus on omassa rahasarjassa toista maata. BWT Falconilla on alussa laukanvaara, mutta kaidalla ravipolulla pysyessään ruuna runnonee ykköseksi.

Kylmäveristen keskipitkän matkan voltissa vääntävät muskelimenijät Rallin Muiston johdolla. Nousuvireisessä Rallin Muistossa on ainesta varmaksi saakka, mutta vihjeeseen päädytään kuitenkin rastittamaan mukaan koko iskukykyinen osallistujakuusikko.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi