Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tornion Pal­lo­vei­koil­le toinen pe­räk­käi­nen tappio

Tornion Palloveikot kärsi toisen peräkkäisen tappionsa miesten futsal-liigassa, kun Someron Voima oli kotonaan 7-2 (3-0) parempi.

Toisella jaksolla ToPV:n peli näytti pitkään hyvältä, ja se nousi tauon selvästä tappioasemasta Mergim Bushin maaleilla 3-2 -tilanteeseen.

– Toisella jaksolla pääsimme pelin päälle, ja jaksoimme jahdata hyvin. Ensimmäinen jakso oli meiltä huono, varsinkin alku, ToPV:n valmentaja Jani Paananen kertoi.

Ottelun ratkaisu oli yllättävä, kun SoVo:n maalivahti Nevzat Mustafa lähti itse vastahyökkäykseen ja syötti Arber Istrefille, joka siinä vaiheessa teki päivän kolmannen maalinsa ja tilanteeksi 4-2.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.