Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tornion Pal­lo­vei­koil­le ko­ti­tap­pio jat­ko­ajal­la – Mad Max rat­kai­si len­tä­väl­lä maa­li­vah­dil­la

Tornion Palloveikot taisteli hyvin miesten futsal-liigan kotiottelussaan Valkeakosken Mad Maxia vastaan, mutta joutui taipumaan jatkoajalla 2-3 (2-2, 1-1). Torniolaisten tappioputki ei katkennut, mutta pistekin oli tärkeä.

– Ollaan tyytyväisiä pisteeseen. Nuori joukkue menee välillä ylös ja välillä alas. Meidän pallollinen pelaaminen hyökkäyspäässä on ollut heikompaa kuin alkukaudella, ToPV:n valmentaja Jani Paananen sanoi.

Mad Max ratkaisi ottelun otettuaan heti jatkoajan alussa lentävän maalivahdin käyttöön, ja lopulta Mika Jussila pääsi lähietäisyydeltä ampumaan maalin kattoon, kun jatkoaikaa oli pelattu 1.07.

Varsinainen peliaika oli tarkkaa peliä, Mad Max oli hallitsevampi, mutta ToPV taisteli loppuun saakka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.