kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

pääkirjoitus: Saa­me­lais­pa­lis­kun­tien enem­mis­tön lähtö Pa­lis­kun­tain yh­dis­tyk­ses­tä on kova isku po­rol­lis­ten edun­val­vo­jal­le – mitä läh­ti­jät vies­ti­vät teol­laan?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Tornion mies vuolee kultaa ja vastaa ly­hyes­ti – Lei­jo­nien Ville Pokan an­sio­luet­te­lo on äl­lis­tyt­tä­vää luet­ta­vaa

28-vuotiaan puolustajan asiallisen etäisestä mediapreesensistä huokuu aidon Lapin jätkän jäyhyys.

Kuvio on tuttu usean vuoden ajalta. Leijonien pelien ja harjoitusten jälkeen toimittajat kerääntyvät sankoin joukoin tähtipelaajien ympärille, mutta pelaaja numero 2 pääsee hallikäytävältä usein nopeasti pukukopin suojaan.

Ville Pokan tekemisistä on harvoin revitty isoja otsikoita. Puolustaja hoitaa tilanteet jäällä eleettömästi. Hän avaa peliä mallikkaasti, puolustaa hyvin, blokkaa laukauksia ja iskee toisinaan jopa maalin.

Tornion kasvatti on pelaaja, jonka laadukas perustyö tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa ja pelikavereille tilaisuuden loistaa.

Jos otteet kaukalossa antavat aihetta haastatteluhetkiin, hoitaa Pokka mediavelvoitteet niin kuin aito Lapin jätkä voi: napakasti ja jaarittelematta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.