Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

jääkiekko: "O­li­vat­han nuo rajut lu­ke­mat" – Ro­va­nie­men Kiekko murs­ka­si Kiek­ko-Van­taan jouk­kuei­den toi­ses­sa koh­taa­mi­ses­sa

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Toramon ki­vää­ri­ra­ta tal­koil­tiin uuteen kuosiin – Nuorien am­pu­jien kelpaa ki­sail­la SM-mi­ta­leis­ta ensi vii­kol­la Ro­va­nie­mel­lä

Lapin Ampujien talkooporukka on uurastanut kesähelteillä Toramon kivääriradan kimpussa. Suorituspaikka on päivitetty nykyvaatimusten mukaiseksi, ja ensi viikolla Rovaniemelle saapuvien nuorten ampujien kelpaa kamppailla kolmen päivän ajan SM-mitaleista.

– Hyvältä näyttää. Uskomme ja luotamme, että voimme tarjota vieraille onnistuneet SM-kilpailut, talkootöistä hetkeksi irrottautunut kilpailunjohtaja Mika Tikkanen toteaa.

Toramolla on piipahtamassa myös sodankyläläinen Jukka Törmänen, joka näyttää Tikkaselle peukkua ylöspäin. Suomen Ampumaurheiluliiton teknisenä asiantuntijana toimiva Törmänen toteaa, että homma on loppusilausta vaille valmis.

Tarkastuskierroksella ovat myös ahkerat talkoilijat, SM-kisojen ammunnanjohtaja Juho Autio sekä sähkötöistä vastannut Pasi Ruokanen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.