Toi­mit­ta­ja­yh­dis­tys pal­kit­si Ku­nin­kuus­ra­vit hyvän tie­dot­ta­jan po­ro­kel­lol­la

Rovaniemeläinen toimittajayhdistys Polar Press Club on palkinnut vuoden 2018 hyvän tiedottajan porokellolla Rovaniemen Kuninkuusravien organisaation.

Toimittajayhdistyksen mielestä Kuninkuusravien tiedottaminen onnistui poikkeuksellisen hyvin. Kuninkuusravit tiedotti laajalti ja monipuolisesti jo ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, mutta myös tapahtuman jälkeen. Tietoa sai ja sitä tarjottiin aktiivisesti. Paikalla oli merkittävä määrä toimittajia, mutta silti tietoa sai välittömästi.

Kuninkuusravien organisaatio toimi hyvin tiedottamisessa, mutta myös paikalliset ravi-ihmiset olivat aktiivisia. Tämä paikallisten ravi-ihmisten pyyteetön työ mahdollisti osaltaan tuoreiden erilaisten näkökulmien löytymisen tapahtumaan. Kuninkuusravien ja raviaktiivien toiminta oli esimerkillistä.

Kuninkuusravit keräsi viime vuoden heinäkuussa kahden päivän aikana yli 51000 katsojaa Rovaniemen Mäntyvaaran raviradan katsomoihin.

Polar Press Club sai maanantaina vuosikokouksessaan uuden puheenjohtajan. Ilpo Kiuru vetäytyi puheenjohtajan tehtävistä ja toimittajayhdistystä luotsaa jatkossa Yle Rovaniemen toimittaja Juha Mäntykenttä.

Polar Press Clubin hallitukseen valittiin puheenjohtajan lisäksi Johanna Sarriola, Marjukka Talvitie, Matti Mykkänen, Markku Leskinen ja Jorma Kilpeläinen.

Juttua päivitetty 18.6. 17.52: Lisätty hallituksen jäsenet.