Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Timo Nur­mok­sen Brother Bill ravasi Sil­ver­häs­te­nin voit­toon

Tukholma
Ravivalmentaja Timo Nurmos menestyy Ruotsissa.
Ravivalmentaja Timo Nurmos menestyy Ruotsissa.
Kuva: Tiina Nousiainen

Meri-Lapista Ruotsiin siirtynyneen Timo Nurmoksen valmentama Brother Bill jatkoi suurvoittoja lauantaina Solvallassa ajetussa Silverhästen-lähdössä. 400 000 kruunun ykkönen tuli ajalla 11,9a/2140m.

Tuulennopea Chapuy oli odotetusti lähtökiihdytyksen vikkelin. Sen jälkeen Phoenix Photo painui johtoon. Ulf Ohlsson luopui vetotöistä, kun Brother Bill eteni rinnalle. Magnus A Djusen ajama Brother Bill porhalsi maalisuoralla varmasti voittajaksi. Unico Broline kiersi johtohevosen rinnalle ja oli kakkosena maalissa ennen terävästi kirinyttä Chapuya.

– Kultadivisioonahevosten finaali on aina hienoa voittaa. En ollut varma, saammeko keulat, mutta testasin, ja pääsimme johtoon. Hevonen oli hyvä ja rauhallinen ajaa keulassa, Djuse sanoi.

Jorma Kontio ohjasti Brother Billin vuosi sitten Silverhästenin ykköseksi.

Kuusivuotias Brother Bill oli kohuhevonen jo 3-vuotiaana. Se oli kakkonen Kriteriumissa ja voitti Breeders Crownin. Tämän vuoden syyskuussa Brother Bill voitti STL Open -kilpailun ja lokakuussa Ruotsin mestaruuden. Brother Billin voittosumma on 8,2 miljoonaa kruunua.

Tukholma:

Silverhästen, 2140m, 1. palk. 400 000 kruunua, 1) Brother Bill/Magnus A Djuse (valmentaja Timo Nurmos) 11,9a, 2) Unico Broline, 3) Chapuy.