Koronavirus: Kit­ti­lä­läi­seen hoi­va­ko­tiin vie­rai­lu­kiel­to, vi­ruk­sel­le voinut al­tis­tua Kit­ti­län Nes­teel­lä ja Levin kyl­py­läs­sä

Eläimet: Tor­nios­sa ka­don­nut­ta Paa­vo-koi­raa et­sit­tiin viisi päivää – lopulta Paavo löytyi, mutta louk­kaan­tu­nee­na

Tim Sparv siirtyy HJK:n vah­vuu­teen iloisin mielin: "Tuli fiilis, että on oikea hetki tulla Suo­meen"

Sparv on pelannut Suomessa viimeksi vuonna 2008.

Tim Sparv oli Huuhkajien kapteeni kesän EM-kisoissa.
Tim Sparv oli Huuhkajien kapteeni kesän EM-kisoissa.
Kuva: Jussi Leinonen

HJK julkisti torstaina tehneensä loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteenin ja pitkäaikaisen luottopelaajan Tim Sparvin kanssa.

Mittavan uran kansainvälisillä kentillä pelannut Sparv, 34, sanoo olevansa hyvillään tuoreesta pestistä.

– Olen iloinen ollessani Suomessa ja HJK:ssa. Takana on pitkä 18 vuoden ura ulkomailla ja kesällä tuli fiilis, että on oikea hetki tulla Suomeen. Olen tosi ylpeä, että saan edustaa Suomen parasta jalkapalloseuraa, Sparv totesi lehdistötilaisuudessa torstaina.

– Nyt olen viettänyt muutaman viikon vapaata ja menee muutama viikko päästä pelikuntoon, mutta toivottavasti pääsen kentälle mahdollisimman pian, Sparv lisäsi.

Ennen HJK:n riveihin siirtymistään Sparv edusti Kreikan Superliigassa pelaavaa Larissaa. Kotimaan liigassa Sparv on nähty vain kesällä 2008, jolloin hän pelasi kahdeksassa ottelussa Vaasan Palloseuran paidassa.