Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Urheilu: Suo­ma­lai­seen ju­do­val­men­nuk­seen le­veäm­mät hartiat – ro­va­nie­me­läi­nen Tuomo Seik­ku­la on yksi liiton nuorten val­men­ta­jis­ta

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

TIHC:n vuosi jatkui mol­li­voit­toi­ses­ti – Et-Po:l­le vie­ras­voit­to

Tapani Juusola

PJK-TIHC 4-3 (0-1, 1-0, 3-2): Tornion IHC:n vaikea vuosi jatkui maalin tappiolla jääkiekon II divisioonassa. Kotijoukkue Pyhäjoen Joki-Kiekko ratkaisi ottelun ylivoimalla jäähyjen sävyttämässä erittäin tasaisessa ottelussa.

PJK iski kolme maalia ylivoimalla, myös voittomaalin Ville Kilposen (3+0) johdolla. Kotijoukkue otti enemmän jäähyjä kuin TIHC, mutta torniolaiset onnistuivat ylivoimalla vain kertaalleen.

Varsinkin toinen erä oli yhtä jäähyboksissa istumista puolin ja toisin. Lopulta PJK teki 1-1 -tasoituksen pelatessaan viidellä kolmea vastaan.

TIHC oli johtanut avauserän jälkeen 0-1 Miikka Könkään osumalla, ja siirtyi myös kolmannen erän alussa 1-2 -johtoon, kun Taneli Kallio (1+1) viimeisteli vieraiden ainoan ylivoimamaalin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.