PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Joulukalenteri: Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ri vie aikojen taakse

Tilaajille

TIHC:n Rasmus Pirt­ti­pe­rä kasasi kiek­ko­tai­dois­taan videon ja sai paikan ka­na­da­lai­ses­ta kiek­ko­aka­te­mias­ta – "Äiti oli läh­te­mi­ses­tä vähän huo­lis­saan"

16-vuotias Rasmus Pirttiperä haluaa ammattikiekkoilijaksi ja muuttaa yksin Torniosta Ontarioon.

Tornion IHC:n 16-vuotias junioripelaaja Rasmus Pirttiperä ottaa uransa tähän asti suurimman askeleen, kun Hannulanmäen jäähallin pukukoppi vaihtuu Kanadan Ontariossa majapaikkaansa pitävän kiekkoakatemian tiloihin. Ontario Hockey Academylla on joukkueita U15-ikäisistä U19-ryhmään. OHA:n joukkueet pelaavat Kanadan juniorisarjojen kovimmalla AAA-tasolla. Vanhemmat juniorit osallistuvat myös kanadalaisten eliittiakatemioiden liigoihin sekä Yhdysvaltain länsirannikon kiekkosarjoihin.

Pirttiperä kamppailee ikänsä puolesta paikasta U17- ja U18-joukkueisiin. Torniolaisen pelipaikka päätetään paikan päällä Kanadassa, kun testijäät on pidetty.