Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

TIHC:n kausi jatkui mol­li­voit­toi­ses­ti - KuKi HT haki pisteet Tor­nios­ta

Tornion IHC:n kausi jääkiekon II divisioonassa jatkui mollivoittoisesti, kun se hävisi kotonaan Kuhmon Kiva Hockey Teamille 4-9 (1-4, 1-2, 2-3). TIHC on hävinnyt kauden kaikki neljä otteluaan, mutta plakkarissa on edellisen kierroksen jatkoaikatappiosta tullut yksi piste.

Tällä kertaa TIHC:n turmioksi koitui heti ensimmäinen erä, vaikka se alkoikin hyvin Taavi Kallion (1+1) vietyä kotijoukkueen ylivoimalla johtoon jo parin minuutin pelin jälkeen.

Erätauolla TIHC vaihtoi maalivahtia, mutta sekään ei auttanut. KuKi HT pystyi pitämään torniolaiset koko ajan vähintään kolmen maalin päässä.

TIHC:n tehokkain oli kaksi maalia tehnyt Matias Kalliosalmi. Kapteeni Tuomas Kallio teki tehot 1+1.

Viime kaudella II divisioonan pohjoisen lohkon finaalissa pelannut KuKi HT voitti lauantaina Ylitorniolla Et-Po:n 10-8.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.