Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

TIHC väsähti vii­mei­ses­sä erässä sar­ja­kär­ki KISE:n vie­raa­na

Tornion IHC pelasi erinomaisesti kaksi ensimmäistä erää jääkiekon II divisioonan sarjakärjen KISE:n vieraana Oulussa, mutta väsähti viimeisessä erässä ja hävisi lopulta 8-4 (0-1, 1-2, 7-1).

Kolmas eräkin alkoi hyvin, kun Joonas Koivisto (2+0) vei torniolaiset heti erän alussa ylivoimalla jo 1-4 -vierasjohtoon. Seuraavat seitsemän maalia teki kuitenkin kotijoukkue.

Toki toisessakin erässä TIHC:n maalivahti Vilppu Vanha oli kovassa kiekkosateessa, mutta silloin torniolaiset kestivät KISE:n rynnistyksen ja olivat tehokkaita omissa maalipaikoissaan. Kolmannessa erässä näin ei enää käynyt. Avauserä oli ollut tasainen.

Koiviston lisäksi Lauri Mäkelä (2+0) teki TIHC:lle ottelussa kaksi maalia. Riku Partanen puolestaan kirjasi tehot 0+2. Partanen on TIHC:n tämän kauden paras pistemies.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.