Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

TIHC otti kauden avaus­voit­ton­sa Juha Sil­van­de­rin kun­niak­si – Suomen mes­ta­rin paita nos­tet­tiin Tornion jää­hal­lin kattoon

Tornion IHC otti kauden avausvoittonsa jääkiekon II divisioonassa, kun se kukisti kotikaukalossaan Ylivieskan Jääkarhut 6-3 (3-1, 1-2, 2-0) yli 200 katsojan riemuksi.

– Kyllä sitä voittoa on tässä odotettukin. Pelit ovat olleet ihan ok, mutta nyt oli sellainen peli, että pelasimme todellakin jääkiekkoa. Pitää olla tyytyväinen joukkueen ilmeeseen, ensimmäistä kauttaan TIHC:n edustusjoukkuetta valmentava Tomi Pokka iloitsi.

Jo ensimmäisessä erässä TIHC näytti vahvalta, kun pikkuhiljaa pelivireeseen pääsevä kapteeni Tuomas Kallio (2+1) teki kaksi maalia ja velipoika Taneli Kallio (3+0) osui kertaalleen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.