Kolumni: Suoraa puhetta äi­tiy­des­tä

Salakuljetus: Nuus­ka­ral­li romahti län­si­ra­jal­la, ni­ko­tii­ni­pus­sien myynnin va­pau­tu­mi­nen muutti ti­lan­teen

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

TIHC hävisi lop­pu­se­kun­tien yli­voi­ma­maa­lil­la – seu­raa­vak­si vas­tas­sa Et-Po

Tornion IHC kärsi kirvelevän kotitappion jääkiekon II divisioonassa Vuokatti Team Sportille 3-4 (2-1, 1-1, 0-2). Ottelun ratkaisumaali syntyi vain 37 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua ylivoimalla. Torniolaisjäähyä ei olisi ollut enää jäljellä kuin seitsemän sekuntia.

TIHC oli voittanut edellisen kotiottelunsa selvästi, ja aloitti myös nyt hyvin viime kauden mestaria vastaan. Kari Sihvonen (1+1) vei kotijoukkueen johtoon ylivoimalla avauserän jälkimmäisellä puoliskolla, ja reilut puolitoista minuuttia myöhemmin kapteeni Tuomas Kallio (1+2) kasvatti johtoa. VTS sai kavennuksen 20 sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua.

Toisessa erässä TIHC:n maalintekoa ylivoimalla jatkoi Taavi Kallio. VTS kavensi toisen erän aikana, ja teki kolmannessa erässä sekä tasoituksen että voittomaalin ylivoimalla.

Kummallakin joukkueella oli lähes saman verran ylivoimamahdollisuuksia ja myös laukauksia kertyi käytännössä yhtä paljon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.