Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

TIHC hävisi ko­to­naan jat­ko­ajal­la

Tornion IHC hävisi jääkiekon II divisioonassa kotonaan jatkoajalla Nivala Cowboysille 3–4 (0–1, 2–2, 1–0, 0–1). Ratkaisumaalin teki Ville Eskola ajassa 62.40. Tappio oli TIHC:lle viides peräkkäinen, ja joukkue on tippunut sarjassa viimeiseksi.

TIHC oli ottelussa koko ajan maalin takaa-ajoasemissa. Taavi Kallio tasoitti pelin 1–1:een toisessa erässä vähän ennen ottelun puoltaväliä. 2–2 -tasoituksen torniolaisille teki Johannes Suhonen ja jatkoajalle joukkueen pelasti Riku Partanen reilut neljä minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

Jatkoajalla Nivala Cowboys pääsi sitten juhlimaan kahta pistettä. Yksikin piste oli TIHC:lle tärkeä, sillä neljään edelliseen peliin se ei ollut saanut pistettäkään.

TIHC:n paras pistemies oli Aleksi Alamäki tehoin 0+3. Ne olivat samalla Alamäen kauden avauspisteet.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.