Mainos

Tie­sit­kö, että Suomi on Eu­roo­pan toi­sek­si pimein maa?

Otsalamppu toimii hyvin myös pyöränvalona, ja on helposti irrotettavissa myös muuhun käyttöön.
Otsalamppu toimii hyvin myös pyöränvalona, ja on helposti irrotettavissa myös muuhun käyttöön.

Oletko koskaan miettinyt, mitä kaikkea voisitkaan saavuttaa, jos pimeys ei rajoittaisi tekemisiäsi? Rovaniemeläinen Lumise Oy uskoo, että valo antaa lappilaisille loputtomasti mahdollisuuksia liikkua, harrastaa ja työskennellä. Heidän mielestään pimeää ei tarvitse pelätä, vaan sitä voi napata sarvista laadukkailla valotuotteilla, kuten lisävaloilla, otsalampuilla ja työvaloilla.

Lappilaisen suhde valoon vaihtelee merkittävästi vuodenaikojen mukaan. Kesäisin kuljemme sujuvasti luonnonvalossa yötä päivää, kun taas kaamoksen aikaan keinotekoinen valo mahdollistaa meille työnteon, vapaa-ajan huvit ja matkustamisen.  Olemme jo varhain oppineet hyödyntämään valoa niin, ettei pimeys meitä paljon hetkauta. Kuljemme pimeydessä heijastimien ja otsalamppujen kanssa sujuvasti, ja pitkät räpsähtävät autoillessa päälle kuin automaationa.

Tänä vuonna suosituiksi lisävaloiksi ovat nousseet esimerkiksi pyöreä uutuusvalo Optibeam Operator (kuvassa alhaalla) sekä uusi Luminalights Scout -sarja (katolla).
Tänä vuonna suosituiksi lisävaloiksi ovat nousseet esimerkiksi pyöreä uutuusvalo Optibeam Operator (kuvassa alhaalla) sekä uusi Luminalights Scout -sarja (katolla).

– Näin kaamoksen kynnyksellä on juuri oikea aika varmistaa, että valo-asiat ovat seuraavien kuukausien varalle kunnossa. Esimerkiksi lisävalot, otsalamput ja taskulamput mahdollistavat vuorokauden jokaisen tunnin hyödyntämisen juuri niin kuin itse haluat. Valot antavat sinulle vapautta harrastamiseen ja liikkumiseen, eikä sinun enää tarvitse harmitella päivän lyhyyttä syksyn ja talven pimeimpään aikaan, toteaa Lumisen valomestari Miikka Helttunen.

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen monella tapaa, mikä on näkynyt myös Lumisella:

– Ihmisten lisääntynyt ulkoilu ja harrastaminen on näkynyt erityisesti kiinnostuksena tehokkaisiin otsalamppuihin ja taskulamppuihin. Kun matkustaminen on vähentynyt, on ihmisillä selkeästi herännyt halu tutustua lähimatkailun mahdollisuuksiin, ja esimerkiksi maastopyöräily, vaellus, hiihto ja muut ulkoiluaktiviteetit ovat nostaneet päätään. Pyöränvaloja koskeva lakimuutos on vaikuttanut luonnollisesti myös pyöränvalojen menekkiin, ja moni on hankkinut pyöräänsä valoksi myös monikäyttöisen otsalampun, Helttunen toteaa.

Lisävaloihin, työvaloihin, otsalamppuihin ja muihin valotuotteisiin erikoistunut Lumise pyrkii tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita kaikista hintaluokista, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan valojen tuomista hyödyistä. Lisävalopaketin ei tarvitse maksaa maltaita, sillä jo bensatankillisen hinnalla saa auton keulalle mukavasti lisää valotehoa.

Useimpiin autoihin asennus onnistuu auton omistajalta itseltään, tai kätevästi esimerkiksi huollon yhteydessä. Moni jännittääkin asennusta aivan turhaan, sillä esimerkiksi Lumisen verkkokaupasta löytyy kattava ohjeistus lisävalojen onnistuneeseen asennukseen.

Lisävaloilla ja valoraudoilla uudistat autosi ilmeen ja toiminnallisuuden uudelle tasolle.
Lisävaloilla ja valoraudoilla uudistat autosi ilmeen ja toiminnallisuuden uudelle tasolle.

Tällä hetkellä Lumisella eletään kauden kiireisintä sesonkia, ja Black Friday -kampanja porskuttaa lujaa. Tällä kaudella kampanjassa uutta on esimerkiksi päivittäiset live-lähetykset Lumisen toimistolta yllätysvieraineen, ja päivittäiset arvonnat asiakkaiden kesken. Vuonna 2020 Lumise Oy on keskittänyt kumppanuuksiaan pohjoisen toimijoihin, ja tekee yhteistyötä esimerkiksi Porokello-sovelluksen kanssa Musta Marraskuu-kampanjassa tieturvallisuuden parantamiseksi.

Nyt Black Friday -kampanjan aikaan Lumise arpoo kaikkien ostaneiden asiakkaiden kesken kahden yön luksusloman Rovaniemellä sijaitsevaan Glass Resort -hotelliin 500 e lentolahjakortin kera. Lumisen Black Friday kampanjan aikana ostaneet saavat mukaansa myös loistavan paikallisessa liikkeessä tuotetun Lumise-heijastintarran, jotta valojen lisäksi myös niiden käyttäjä näkyisi hieman paremmin. Kaikki ostaneet saavat mukaansa myös koodin, jolla he pääsevät nauttimaan ilmaisen kuukauden HBO-Nordic suoratoistopalvelua*.

Lumisen Black Friday -kampanja on käynnissä 29.11.2020 asti Lumisen verkkokaupassa osoitteessa lumise.fi, sekä Rovaniemen myymälässä osoitteessa Teollisuustie 17. Päivitä nyt valosi vuoden edullisimpaan hintaan!

*Vain uusille HBO-Nordic asiakkaille.