Mainos

Tie­dät­kö, mitä hyötyä on van­ho­jen ik­ku­noi­den uu­si­mi­ses­sa? – ”Emme olisi voineet pa­rem­paa pal­ve­lua saada”

Jos olet miettinyt ikkunoiden tai ovien uusimista, yksi hyvä vaihtoehto on Pihlavat Oy. Suunnittelukäynnillä saa ilmaiseksi mainioita neuvoja ja tarjouksen, joka ei velvoita mihinkään. Yritys on saanut asiakkailtaan runsaasti positiivista palautetta.

-

Oletko koskaan miettinyt, pitäisikö vaihtaa vanhat ikkunat ja ovet uusiin?

Ikkunaremontin tekeminen kannattaa, sillä uusista ikkunoista on muutakin hyötyä kuin komeampi ulkoasu. Nykyaikaiset ikkunat vähentävät ikkunoista tulevaa vetoa ja ulkoa kantautuvaa melua, helpottavat ikkunoiden huoltoa ja pesua, parantavat huoneiston ilmanlaatua ja lisäävät kiinteistön arvoa. Ikkunanvaihto pienentää myös lämmityskustannuksia.

Pohjois-Suomen alueella toimiva Pihlavat Oy tarjoaa kaikille asiakkailleen ilmaisen suunnittelukäynnin, jossa käydään tarkasti läpi, minkälaisia toiveita asukkaalla on uusien ikkunoiden suhteen. Tarjouksen ikkunaremontista saa heti käynnin yhteydessä.

Suunnittelukäynti on ilmainen, eikä tarjous myöskään velvoita asiakasta mihinkään. Pihlavat Oy:n yrittäjä Mikko Kähtävä pitää tärkeänä, ettei asiakasta painosteta ostopäätöksessä.

– Olemme saaneet positiivista palautetta, että ´kiitos, kun ette tuputtaneet tuotetta meille ja annoitte rauhassa päättää´. Käymme tarpeen läpi yhdessä asiakkaidemme kanssa, kerromme erilaisista vaihtoehdoista ja teemme samalla tarjouksen. Sen jälkeen asiakas saa itse päättää, miten siitä edetään. Päätöstä ei tarvitse tehdä heti, Kähtävä sanoo.

Työ tehdään avaimet käteen -periaatteella. Asennus sisältää kaiken: uudet ikkunat ja ovet, uretaanieristykset, sisäpuolen listat, ulkopuolen pielilaudat tai pellit sekä vesi- ja kynnyspellit. Asiakkaan halutessa myös purkujätteet kierrätetään.
Työ tehdään avaimet käteen -periaatteella. Asennus sisältää kaiken: uudet ikkunat ja ovet, uretaanieristykset, sisäpuolen listat, ulkopuolen pielilaudat tai pellit sekä vesi- ja kynnyspellit. Asiakkaan halutessa myös purkujätteet kierrätetään.

Hinta määräytyy monen asian summasta

Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, ikkunat ja ovet ovat paikoillaan jo noin 4–6 viikon päästä. Normaalikokoisen omakotitalon asennus valmistuu poikkeuksetta yhdessä työpäivässä. Työ tehdään avaimet käteen -periaatteella. Asennus sisältää kaiken: uudet ikkunat ja ovet, uretaanieristykset, sisäpuolen listat, ulkopuolen pielilaudat tai pellit sekä vesi- ja kynnyspellit. Asiakkaan halutessa myös purkujätteet kierrätetään.

Hinta koostuu monista eri tekijöistä, kuten ikkunoiden koosta ja varustetasosta. Pihlavat tekee ikkunaremontteja muun muassa omakotitaloihin, mökkeihin sekä piharakennuksiin ja toimittaa ikkunoita ja ovia myös uudiskohteisiin.

Pihlavat Oy:n ovet ja ikkunat tulevat Suomen myydyimmältä merkiltä Pihlalta.

– Tuotekehitys on Pihlalla hyvällä mallilla. Vaihtoehtoja ja valikoimaa on paljon. Vähän aikaa sitten on lanseerattu uusi ovimallisto. Oviin on kehitetty esimerkiksi ovivalo, joka toimii hämärätunnistimella, Kähtävä kertoo.

Pihlavat tekee ikkunaremontteja myös esimerkiksi mökkeihin, piharakennuksiin ja rantasaunoihin.
Pihlavat tekee ikkunaremontteja myös esimerkiksi mökkeihin, piharakennuksiin ja rantasaunoihin.

Ikkunoiden ja ovien vaihto onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Asennuksesta vastaavat kokeneet alan ammattilaiset.

– Työnjälki on erittäin siistiä ja sen lisäksi vakioasentajamme ovat myös hyviä asiakaspalvelijoita, Kähtävä kertoo.

Jos asiakas haluaa käyttää remonttiin joustavaa rahoitusta, rahoituspäätöksen saa heti tarjouksen hyväksymisen yhteydessä. Tämä säästää aikaa, sillä pankkien kautta rahoituksen hoitamisessa voi kestää jopa viikkoja. Asiakas voi itse päättää, minkä suuruisissa erissä hän haluaa remontin maksaa.

Pihlavat lahjoittaa jokaisesta toteutuneesta kaupasta 30 euroa hyväntekeväisyyteen. Kohteena on Oulun yliopistollisen sairaalan osasto 51, eli lasten veri- ja syöpätautien osasto.

Tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat

Pihlavat on saanut viime vuonna tunnustusta parhaista asiakaskokemuksista. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä asialliseen myyntiin, ammattitaitoiseen suunnittelupalveluun ja moitteettomaan työnjälkeen.

Yksi tyytyväisistä asiakkaista on Matleena Haapalainen, joka rakentaa yhdessä puolisonsa Jori Haapalaisen kanssa omakotitaloa Oulun Jääliin. Haapalaisten rakenteilla olevassa kodissa on hieman tavallisesta poikkeavat Pihlan kaari-ikkunat.

Matleena Haapalainen halusi kotiinsa näyttävät kaari-ikkunat.
Matleena Haapalainen halusi kotiinsa näyttävät kaari-ikkunat.

Haapalaiset kilpailuttivat useiden ikkunoita myyvien yritysten hintoja. Kun hinnat oli kilpailutettu, jäljelle jääneistä vaihtoehdoista vain Pihlavat oli valmis tulemaan paikan päälle suunnittelemaan ikkunoita.

– Mikko antoi meille hyvää, henkilökohtaista palvelua. Hän antoi meille todella paljon apua, vinkkejä ja ammattilaisen näkökulmaa suunnitteluun. Mikko vastasi aina puhelimeen saman päivän aikana ja kyseli vielä peräänkin, että onhan kaikki kunnossa. Emme olisi voineet parempaa palvelua saada, Haapalainen sanoo.

Kähtävän ensisijainen tehtävä on auttaa asiakasta, vastata heitä mietityttäviin kysymyksiin ja ratkaista mahdolliset ongelmat. Lähes 15 vuoden kokemus on opettanut Kähtävästä ikkuna- ja oviammattilaisen, jolta ideat eivät lopu kesken.

– Asiakaslähtöisyys on työssäni kaikkein tärkeintä. Hoidamme ikkunaremontin kuin tekisimme sen itsellemme. Sen, mitä lupaan, se myös pitää. Huolehdin asiakkaista myös remontin jälkeen – minulle voi soittaa, jos jotakin ongelmia ilmenee ja ne varmasti selvitellään, Kähtävä sanoo.

Ota yhteyttä ja varaa suunnitteluaika osoitteessa https://pihlavat.fi/ota-yhteytta/.