Mainos

Ter­ve­tu­loa te­ke­mään yhdessä fik­sum­min – tämä on Kasvun paikka

-

Kasvun Paikka on Kaleva Median oma markkinoinnin kasvuohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa Kaleva Median asiakkaita kasvamaan markkinoinnin keinoin, paikallis- ja asiakasymmärrystä hyödyntäen. Haemme ohjelmaan mukaan kuutta paikallista yritystä. Isoja, keskikokoisia ja pieniä. Asenne on kokoa tärkeämpää. Työ tehdään yhdessä yrityksen, Kaleva Median ja mukaan rekrytoitujen maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Kasvata asiakasymmärrystä ja saa monikanavaista näkyvyyttä

Kasvun paikan tavoitteena on yhdessä tunnistaa, ymmärtää ja auttaa löytämään yritysten haasteet markkinoinnissa ja ratkaista ne. Luomme yhdessä erottuvan markkinointiviestinnän konseptin ja analysoimme, mitä kanavia käyttäen se tuottaa parhaan tuloksen.

Haluamme, että kaikki pääsevät seuraamaan yhteistä matkaamme artikkelien, videoiden ja some-kanavien kautta. Jo pelkästään tämä tarkoittaa sitä, että yrityksille on luvassa kosolti monikanavaista näkyvyyttä.

Miksi Kasvun paikka tehdään?

Haluamme tehdä tehokkaasta, erottuvasta markkinoinnista selkeän kilpailuedun alueemme yrityksille.  Meillä on 120 vuotta syvät juuret pohjoisen liike-elämän elinvoimaisuuden sekä menestyksen tukijana ja puolestapuhujana. Kyse on missiosta, pelkkää liiketoimintaa suuremmasta asiasta.

Ketkä voivat hakea?

Mukaan voi hakea kaikki Pohjois-Suomen alueella jo toimivat tai liiketoimintansa juuri aloitteet yrittäjät ja yritykset koosta riippumatta. Mukaan voivat hakea myös yritykset, jotka ovat aikeissa laajentaa toimintaansa Pohjois-Suomen alueelle

Mitä odotamme mukaan hakevilta yrityksiltä?

  1. Rohkeutta ja halua kasvaa
  1. Avoimuutta – halua olla julkisuudessa prosessin aikana, ja avata ainakin sovituilta osin liiketoiminnan mittarit, jotta markkinoinnin toteutumista voidaan seurata.

Mitä lupaamme yritykselle?

  • Yritykselle räätälöidyn asiantuntijatiimin avun käyttöön markkinoinnin kasvuohjelman ajaksi.
  • Selvitämme tutkimuksen keinoin yrityksen asiakkaiden tarpeet.
  • Luomme markkinoinnin konseptin ja sille toteutuksen.
  • Valitsemme tehokkaimman kanavavalikon, jota kautta yritys tavoittaa potentiaaliset asiakkaansa.
  • Kaiken mediatilan -70% alennuksella koko ohjelman ajaksi.
  • Mittarit, jolla markkinoinnin tehoa seurataan.
  • Paljon julkisuutta omissa kanavissamme maksetun mainonnan lisäksi.

*Toimenpiteiden toteutus ja tuotanto katsotaan tapauskohtaiseksi.

Näin hakuprosessi etenee.

Täytä lomake kalevamedia.fi/kasvunpaikka sivuilla ja kerro, miksi juuri sinun yrityksesi haluaa mukaan. Hakuaikaa on 30.11. asti. Olemme yhteydessä hakijoihin joulukuun 2019 aikana.

Kasvuohjelman pituus määräytyy yksilöllisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Hae mukaan 30.11. mennessä: kalevamedia.fi/kasvunpaikka


Kaleva Media – Pohjoissuomalainen mediayhtiö

Kaleva Media on monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja –alustoja. Medialiiketoiminta panostamme laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Liiketoimintaamme kuuluvat julkaisut: Kaleva, Kale!, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso, Oulu-lehti ja Pudasjärvi-lehti sekä niiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut. Myös aikakauslehtiä kustantava Kolmiokirja Oy sekä markkinointipalveluita ja -alustoja tarjoava vaikuttajamarkkinointiin ja sen suunnitteluun erikoistunut Indieplace, Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla sekä digitaalisen markkinoinnin ja median asiantuntijayritys Pro Ratas ovat osa Kaleva Mediaa. Kaleva Mediassa työskentelee noin 800 henkilöä, yhtiöperheen kotipaikka on Oulu.