lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

huoltoasemat: Säh­kö­au­to­jen ke­hit­tyes­sä py­säh­tyä tar­vit­see yhä har­vem­min – tar­koit­taa­ko se kuo­le­maa huol­toa­se­mil­le?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Tero Lokka voitti myös sun­nun­tai­na SM-Pro -luokan Vaalan sprin­tis­sä

Venla Jyrkinen ajoi naisten sarjan voittoon viikonlopun molempina kilpailupäivinä, kun taas harrasteluokassa samaan ylsi ensikertalainen Juho Jurmu.

SM Sprint -sarjan ensimmäinen sprinttiviikonloppu saatiin tänään purkkiin Vaalassa, ja näin takana on jo puolet kauden sprinteistä.

Lapin Moottorikelkkailijoiden Tero Lokka on voittanut tähän asti kaikki tämän kauden osakilpailut eli sunnuntain lisäksi myös eilisen sprintin sekä viikon takaisen Pohjois-Karjalan enduron.

– Äärimmäisen hieno päivä oli taas: reitti oli mukava ja aurinkokin paistoi kahdella ensimmäisellä kierroksella, säästäkin nauttimaan ehtinyt Lokka maalailee kilpailun jälkeen. Vikalla kierroksella oli vähän varmistelun makua, Lokka myöntää varmistelleensa, jotta pääsi varmasti ehjin nahoin maaliin ja hyvällä kierrosajalla.

Sunnuntaina Pro-luokan toiseksi nousi Taivalkosken Kelkkailijoiden Hannu Härkönen, joka oli lauantaina kolmas, ja kolmannelle sijalle nousi viime vuoden sprintin Suomen mestari, Ylä-Savon Moottorikerho iisalmelainen Saku Niskanen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.