Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Tero Lokan ja Saku Nis­ka­sen tais­te­lun Suomen mes­ta­ruu­des­ta jatkuu vii­mei­seen erään asti

Moottorilekkailun endurosprintin SM-pro -sarjan kolmen kärki teki lauantain kilpailussa tuttavuutta niin puiden, kivien kuin hangenkin kanssa Karstulassa. Taistelu Suomen mestaruudesta käy tiukkana Saku Niskasen ja rovaniemeläisen Tero Lokan välillä kun SM-taistosta on ajamatta enää sunnuntain kisa.

– SM-pistetilanne on todella tasainen, ja varmaan vasta sunnuntain viimeisellä kierroksella selviää, kuka voittaa mestaruuden, lauantain lopputuloksissa toiseksi sijoittunut iisalmelainen Saku Niskanen pohti.

Vaikka Lokka oli lauantaina kokonaistuloksissa nopein, myös hänen päivään mahtui isompiakin virheitä.

– Putosin kelkan kyydistäkin kerran, Lokka paljastaa ja lisää, että sprintissä kun jokainen sekunti on tärkeä, sitä ajetaan koko ajan aika äärirajoilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.