Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Teol­li­suus­liit­to ja Tek­no­lo­gia­teol­li­suus pää­si­vät neu­vot­te­lu­tu­lok­seen palk­ka­rat­kai­sus­ta – sisältö menee osa­puol­ten hal­lin­to­jen kä­sit­te­lyyn

Sopimuksen sisällöstä aiotaan kertoa vasta lauantaina iltapäivällä.

Teknologiateollisuuden työntekijöiden palkankorotusten tasosta seuraaville kahdelle vuodelle on syntynyt neuvottelutulos. Se menee nyt osapuolten hallintojen käsittelyyn.

– Käsittelyn tuloksesta ja mahdollisen sopimuksen sisällöstä kerrotaan lauantaina loppuiltapäivästä, Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle tviittasi perjantaina.

Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto kertoi samansisältöisessä twiitissä, että Teollisuusliiton hallitus käsittelee asiaa lauantaina. Liiton yhteiskuntasuhdepäällikkö Pauli Takala sanoi Lännen Medialle, että neuvottelutuloksen sisältöä ei kerrota julkisuuteen sitä ennen.

Teollisuusliiton hallitus kokoontuu lauantaina kello 12.30

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.