Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Te­le­vi­sion am­pu­ma­hiih­to­lä­he­tyk­sis­tä tuttu Ville Ko­ti­kum­pu näkisi mie­lel­lään useam­man huip­pu-ur­hei­li­jan töissä Puo­lus­tus­voi­mis­sa – "Täl­lai­sia ur­hei­li­joi­ta on vä­hem­män kuin ennen"

Kaisa Mäkäräinenkin mukana Oulun Sankivaaran SM-kisoissa.

Ampumahiihdon SM-kisat on perinteisesti tapahtuma, jossa lähtöviivalla on vuodesta toiseen jo aktiiviuransa lopettaneita.

Tänä vuonna mukaan on ilmoittautunut muun muassa Kaisa Mäkäräinen, joka panee painetta Mari Ederille ja Suvi Minkkiselle.

Viittäkymmentä ikävuotta lähestyvä oululaislähtöinen Ville Kotikumpu sen sijaan ei aio osallistua kisoihin.

– Kilpailin kerran 35-vuotiaiden sarjassa, minkä jälkeen ajattelin, että eiköhän minun kisani ole käyty, Kotikumpu naurahtaa.

Kotikumpu kuitenkin aikoo tulla viikonlopuksi kotikonnuilleen, sillä hänen poikansa Vili on mukana SM-kisoissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.